Wij streven naar Topkwaliteit

Onze jaren lange ervaring met de teelt, de kwaliteit van onze grond,  de plantjes, betrouwbare samenwerkingen, machines en ons gemotiveerde en ervaren personeel: Dit speelt allemaal mee bij het leveren van producten van topkwaliteit. Met minder doen wij geen genoegen.

Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen hebben wij de benodigde certificeringen om voedsel te mogen telen en verwerken.

Certificeringen

Omdat wij graag willen voldoen aan de vraag van onze klanten en de consument op gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en duurzaamheid zijn wij Global G.A.P. en Planet proof (sinds 2013) gecertificeerd. Daarnaast laten wij, om het welzijn en de veiligheid van ons personeel te waarborgen, onze Grasp score berekenen.

Ieder jaar wordt dit door een onafhankelijke partij (Vinçotte ISACert) opnieuw gecontroleerd zodat ons certificeringen up-to-date blijven.

Onze certificaten

Hieronder kan je onze certificaten inzien.

OXIN Growers

Ons bedrijf is aangesloten bij de GMO erkende telersvereniging Oxin. Oxin biedt handelshuizen in binnen- en buitenland een breed en kwalitatief assortiment fruit, glas- en vollegrondsgroenten. Door het samenvoegen van het productaanbod van telers kan zij vrijwel iedere marktvraag invullen. Hiermee creëert Oxin voor alle aangesloten telers een sterke verkooppositie. Oxin maakt de afspraken tussen de kopers en telers. Hierbij worden de logistieke lijnen zo kort mogelijk gehouden. Zo kunnen kopers het product rechtstreeks afhalen van onze locatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Oxin.

Tel. +31 (0)180 203 203
info@oxin-growers.nl